Росіяни намагаються здобути хоч якісь переваги: у ЗСУ розповіли, де найгарячіше

Росіяни намагаються здобути хоч якісь переваги: у ЗСУ розповіли, де найгарячіше

Тривають запеклі бої на сході України. Росіяни зосереджують основні зусилля на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий в ефірі телемарафону «Єдині новини», пише ТСН.

 «Ворог продовжує й надалі бути активним на сході, головними напрямками є Бахмутський та Лиманський, де він, незважаючи на втрати, бажає здобути хоч якісь переваги. Зокрема, тільки на Бахмутському напрямку за цю добу відбулося 202 обстріли, а також 32 боєзіткнення, в ході яких 212 окупантів було знищено і 214 здобули поранення» - сказав він.

За його словами, в районі Лимана, Кремінної та Сватового противник посилив артилерійський вогонь. Зокрема, за добу було зафіксовано 235 обстрілів з РСЗВ та ствольної артилерії, відбулося 10 боєзіткнень, в ході яких 103 загарбники загинули і 74 отримали поранення.

Читайте також:

  • Росіяни під час свого нового наступу не можуть просунутися далеко, адже вони вже не такі сильні, як раніше. Тепер Збройні сили України набагато сильніші за російські війська. Про це повідомив Володимир Зеленський.
  • 18 лютого війська ворога завдали 4 авіаційних та 15 ракетних ударів по території України. Більшість із них - по цивільній інфраструктурі Хмельницької, Дніпропетровської, Донецької та Херсонської областей. 

Можливо зацікавить