«Росіяни – раби, імперія не жаліє свого бидла», - військовий медик з Луцька

«Росіяни – раби, імперія не жаліє свого бидла», - військовий медик з Луцька

Військовий медик з Луцька Олексій Кушнєр закликає усіх українців готуватися до зими. Адже вона буде переломною. 

Про це парамедик 14-ої ОМБр імені князя Романа Великого повідомив виданню Ґрунт, коментуючи мобілізацію росіян.

«Мобілізація росіян – це погано для нас. Це ескалація і продовження бойових дій. Це втрати наших військових та цивільних громадян. Вони нас бояться. Вони втратили значну частину найбільш професійних частин і нічого кращого не придумали, як закидати нас м’ясом. Це було очікувано: імперія не рахується зі своїм бидлом, це лише розхідний матеріал», - сказав Олексій Кушнєр. 

Також, за словами військового, який з першого дня повномасштабного вторгнення на передовій, в українських захисників наразі немає ні сил, ні засобів продовжувати наступальні дії. Тож цілком прогнозовано, що окупанти зроблять укріпрайони по лінії розмежування, тоді їх вибити буде проблематично.

«А росіяни – раби, вони погодяться на такий сценарій», - наголошує лучанин. 

«Я підтримую кепкування з росіян. Сміх – це захисний механізм. Це деморалізує ту сторону і дозволяє не зійти з глузду нам. Жартувати навіть з такого – це позиція сили. Ми нація сильних, вольових людей», - підкреслює Олексій Кушнєр. 

На питання: що робити далі, війський медик каже - готуватися до зими.

«Вона буде переломною. Вона буде важкою як для тих хто на фронті, так і для тих, хто в тилу. Кожен має їбашити на своєму фронті так, як вмієш. Немає ролей більших чи менших – вклад кожного важливий. Це не буде перемога війська, це буде перемога нації та Держави. Перемога усіх і кожного окремо», - підсумував Кушнєр. 

Можливо зацікавить