Російська ракета вбила батьків та зятя: донька загиблих на Львівщині розповіла про втрату рідних

Російська ракета вбила батьків та зятя: донька загиблих на Львівщині розповіла про втрату рідних

Вночі, 9 березня, російські окупанти обстріляли село Велика Вільшаниця, що Львівській області. У результаті ворожої атаки житлові будинки були пошкоджені, а дві родини були вбиті у власних помешканнях.

Про це повідомляє львівський телеканал NTA.

Донька однієї з родин, які стали жертвами ракетної атаки, приїхала на місце трагедії. За її словами, вона втратила батька, матір та чоловіка своєї сестри в одну мить. На місці трагедії жінка збирала особисті речі її рідних. Жінка розповіла, що її батьки переїхали з міста до села, бо вважали, що там буде безпечніше.

«Оля, сестра, подзвонила та каже, що телефонували з поліції та сказали, що нема пів будинку. Коли я приїхала сюди, розбирали завали. Я бачила своїх батьків», - ледь стримуючи сльози розповіла вона.

 З двох родин, які постраждали внаслідок трагічної події, залишилися живими лише собаки. Біля однієї з тварин було знайдено тіло її господаря, який сидів поруч з чоловіком. Собаки досі бігають серед руїн, шукаючи своїх господарів. Одна з них залишається на місці трагедії, охороняючи речі своїх власників.

«Це собака моїх мами й тата. Вона лежить на тій ковдрі, якою накривалися мої батьки», - сказала вона.

Нагадаємо, що у Золочівському районі Львівської області російська ракета впала на житлові будинки. В результаті цього загинули п'ять осіб.

Читайте також:

Можливо зацікавить