Ростовську область паралізував сильний снігопад: на дорогах застрягли тисячі автівок. Відео

Ростовську область паралізував сильний снігопад: на дорогах застрягли тисячі автівок. Відео

Надзвичайну ситуацію оголошено у кількох містах Ростовської області, що в Росії через сильний снігопад. Тисячі автівок застрягли прямо у дорозі. у людей закінчується їжа, вода та паливо.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

 У повідомленнях йдеться, що на трасі М4 «Дон» вже більше чотирьох годин стоять близько 600 вантажівок та тисячі легковиків. За словами водіїв, корка розтяглася приблизно на 50 кілометрів. А на найближчих заправках вже закінчується їжа та вода.

Влада намагається екстрено очищати дороги, щоб врятувати автомобілістів.

 «Водії, що застрягли у багатокілометровій пробці, повідомляють, що у них закінчується паливо, а на найближчих АЗС – їжа та вода. Наразі там розгорнули пункти обігріву. Тим же, хто не зможе до них самостійно дістатися, намагатимуться доставити паливо та продукти», – йдеться у повідомленнях російських ЗМІ.

 Відомо, що саме через цей напрямок пролягають лінії постачання угруповання російських військ на Донбасі. У мережі українські користувачі пишуть, що це кара з небес.

Читайте також:

  • 20 березня, у тимчасово окупованому Джанкої трапився вибух, що знищив російські крилаті ракети «Калібр» під час їхнього транспортування.
  • В Москві згорів склад з газовими балонами на території Всеросійського інституту легких сплавів.