Розписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовій

Розписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовій

У День захисників і захисниць України, 14 жовтня, снайперка Євгенія Емеральд з позивним «Жанна д'Арк» вийшла заміж. Церемонію зіграли просто серед лісу на передовій, а розписав пару Генерал ЗСУ.

Про це розповіла сама Євгенія у своєму інстаграмі, - передає 24 канал.

З коханим Євгеном, який служить у лавах ЗСУ, Євгенія Емеральд познайомилася під час повномасштабної війни. Схоже, з офіційним одруженням пара вирішила не затягувати й зіграла весілля серед лісу на Харківщині.

Сьогодні я стала офіційно дружиною військового. Це відбулося на передовій, і нас розписав Генерал ЗСУ. Ідеальнішого весілля я й уявити не могла… Саме так. Скромно, швидко, серед військових, – прокоментувала Євгенія Емеральд.

Вона додала, що, крім Дня захисників і захисниць України, 14 жовтня її коханий Євген святкує день народження.

«Тепер він точно ніколи не забуде дату свого весілля», – пожартувала снайперка.

На церемонію вона одягла білу атласну сукню з надглибоким декольте й розрізом до стегон і поєднала її з чорними берцями. Євгенія Емеральд підібрала довгу фату, а букет нареченої скомпонувала з колосків. Натомість чоловік був у військовій формі. Їхню церемонію відзняв відомий дует фотографів – Костянтин і Влада Ліберови.

«Сьогодні мали за честь знімати весілля Євгенії Емеральд, тієї самої знаменитої снайперки та її коханого. Знаєте, так можуть тільки українці. Навіть у важкі часи радіти, піклуватися одне про одного, любити, жити. Сьогодні було справжнє свято. І ми буди справді щасливі відчути себе його частиною», – прокоментувало подружжя фотографів.

На весіллі «Жанни д'Арк» засвітився Олег Ляшко

Цікаво, що з весіллям пару особисто привітав екснардеп Олег Ляшко, який на початку жовтня склав присягу й нібито став солдатом Збройних Сил України. Як він опинився на шлюбній церемонії Євгенії Емеральд, невідомо.

Успіхів вам. І найголовніше, щоб жили в незалежній країні. Немає нічого сильнішого, ніж життя нашої найкращої країни. Зі святом вас. Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями, – видав Олег Ляшко й попросив поцілувати молоду в щічку.

Зауважимо, до початку повномасштабної війни Євгенія Емеральд займалася ювелірним бізнесом. Після 24 лютого вона вступила в тероборону, а згодом – у полк спеціального призначення «Сафарі», оскільки навчалася на військовій кафедрі.

Розписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовійРозписував генерал ЗСУ: снайперка Жанна д'Арк вийшла заміж на передовій

Можливо зацікавить

Олександр Олійник

Мати впевнена, що Герой, а в частині кажуть, що покинув поле бою: півтора роки рідні не можуть знайти військового з Волині

Син Героя, як і батько, захищає Україну: на Волині попрощалися із полеглим Василем Гавруком
фото

Син Героя, як і батько, захищає Україну: на Волині попрощалися із полеглим Василем Гавруком

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян
відео

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян

Поховання військового
фото

Сказали, що отримав надважкі поранення, а наступного дня сповістили про смерть: на Волині попрощалися з Героєм Петром Хомичем

Працівник ТЦК, якого на Волині чоловік вдарив ножем, раніше воював
фото

Працівник ТЦК, якого на Волині чоловік вдарив ножем, раніше воював

росіянин військовий депортація
відео

Воював за Україну, а тепер «бомжує» на Волині: росіянину-добровольцю ЗСУ загрожує депортація

Виїзд за кордон

Хотів виїхати до Польщі: на Волині спіймали ухилянта-невдаху

мобілізація хвороба серце

Мобілізація 2024: які хвороби серця є підставою для звільнення від призову

спецпризначенець петиція

Планував одружитися після війни: бійцю луцького «Любарта» просять посмертно присвоїти звання Героя України