Руїни, згарище і смерть дідуся: розповіли про наслідки ракетних ударів на Луцьк

Руїни, згарище і смерть дідуся: розповіли про наслідки ракетних ударів на Луцьк

Суботня атака на Луцьк минулася без жертв, але від ударної хвилі постраждали людські оселі - цілих 12 будинків. У семи - діряві покрівлі. 

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Будинок, де мешкає 18-річна Юлія Лимар - один з тих, де руйнувань найбільше. Коли прилетіли три крилаті ракети, дівчина саме була вдома. 

«Спочатку у війні я побачила спалах, такий оранжеву. Потім один за одним пролунали три вибухи. Тоді у моїй кімнаті впав карниз, а з дверей - шибки. Почав труситися будинок. Досить гучні були вибухи», - пригадує дівчина.

Юлія каже, що до такого розвитку подій була готова ще з початку повномасштабного вторгнення, тобто 24 лютого. Тому спокійно зібрала документи, речі першої необхідності та віднесла їх у машину. 

Дівчина так спокійно почала прибирати в домі, що навіть не одразу помітила вогонь на покрівлі. Дах загорівся від того, що на нього впав горючий уламок ракети. На щастя, рятувальники ліквілували загоряння оперативно. Відремонтувати дах, встановити вікна та допомогти з іншими наслідками руйнувань пообіцяли у міській раді. 

Саме в день обстрілів помер сусід. Він хворів та не міг ходити. У 75-річного дідуся було хворе серце. Дівчина припускає, що атака росіян прискорила його кончину. 

Більше у сюжеті. 

Можливо зацікавить