СБУ проводить обшуки на Волинській митниці

СБУ проводить обшуки на Волинській митниці

У п'ятницю. 10 лютого працівники Служби безпеки України та ДБР у взаємодії з Офісом Генерального прокурора проводять обшуки на Волинській митниці.

Наразі розпочалися обшуки у Центральному апараті Державної митної служби та Волинській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України. Про це повідомили у Службі безпеки України.

Також встановлено близько 50 юридичних осіб, які допомагали митникам реалізовувати тіньові схеми. Наразі їхня діяльність заблокована. Співробітники правоохоронних органів працюють на окремих ділянках державного кордону України та у пунктах пропуску з метою припинення незаконної діяльності та ліквідації контрабандних схем.

Після завершення першочергових слідчих дій нададуть більш детальну інформацію щодо корупційних правопорушень працівників Держмитслужби та діяльності її територіальних органів.

У Волинській митниці відмовилися коментувати обшуки.

СБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниціСБУ проводить обшуки на Волинській митниці

Читайте також:

Можливо зацікавить