Шестирічна українка принесла військовим скарбничку з грішми, які збирала на море

Шестирічна українка принесла військовим скарбничку з грішми, які збирала на море

Софійка з Запоріжжя принесла свою скарбничку до запорізького «Азову». А це - 500 гривень, величезні для 6-річної дівчинки кошти. Про це повідомляють на сторінці штабу оборони Запорізького краю.

«Уявіть - вам 6 років. Ви дуже хочете влітку до моря. І навіть збираєте на це гроші - кишенькові, відкладаєте їх до своєї дитячої скарбнички. А потім, приходять злодії-чужинці та відбирають це море.

Софія ще й малюнок намалювала. Та сказала: «Зараз такий час, що росіяни закрили море. І я вирішила віддати солдатам скарбничку з грошима, щоб вони купили собі новий танк з пушками та вигнали звідти всіх росіян, щоб вони йшли назад у свою росію».

Ось так - на танк трошечки не вистачає, але бажання дитини, то святе. Софійко, величезна тобі подяка! Тобі та твоїм батькам. Ми дуже розчулені! Обіцяємо після Перемоги повернути тобі і скарбничку, і гроші, і мир, і море! Наше українське море», - зазначають у дописі.

Шестирічна українка принесла військовим скарбничку з грішми, які збирала на мореШестирічна українка принесла військовим скарбничку з грішми, які збирала на море

Можливо зацікавить