Син телеведучої з Луцька написав пісню, присвячену татові-бійцю

Син телеведучої з Луцька написав пісню, присвячену татові-бійцю

Син телеведучої Тетяни Іванської-Волошинович Гліб написав пісню, яку присвятив татові-бійцю.

Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Сім'я Тетяни та Олега Волошиновичів проживала в Горенці під Києвом біля Ірпеня і Гостомеля, і з початку повномасштабного вторгнення росіян на наші землі чоловік відразу пішов добровольцем на фронт. Спочатку він був у теробороні, а зараз захищає нас у ЗСУ. Тетяна ж з двома синами – Глібом та Орестом – зараз проживають у Польщі, де діти навчаються у школі, а мама працює телеведучою на єдиному опозиційному білоруському каналі «Белсат», який створено за допомогою уряду Польщі. Також Тетяна почала власний проєкт #БіжуДодому.

Відео юного виконавця показала мама Тетяна.

 «Ми знали, що буде війна. Діти мали адреси друзів і родичів, вони знали, як ховатися, якщо залишаться сиротами і що робити тоді. Ранок 24 почався зі слів «Діти війна, всі вниз». І ніби ми були готові, але ми були дуже наївні.

Ми вірили, що зможемо відстрілюватися самостійно, що зможемо забарикадуватися від росіян, у нас був план. Але вже 24-го Олег Волошинович і Юрій Петрушевський почали шукати найближчий військкомат. А вже з 25.02.22 діти бачили тата 4 рази, раз ми завозили чай в тро, раз вони приїжджали щось привезти/забрати, раз заїхали помитися і я встигла зварити борщ, і раз у березні, коли тато «проводжав» дітей на потяг… ми чекаємо зустрічі.

Мої діти дуже мудрі, дорослі, найкращі, але вони діти. Вони хочуть додому. Вони мріють обійняти тата.

Цю пісню написав Гліб. Знайшов біт, написав, начитав. ТАК, тут не ідеальний відеоряд і звук, але пісня як і цей рік, не ідеальний, але щирий», – розповідає жінка.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить