Скільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цін

Скільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цін

На Волині триває збір картоплі. Селяни не скаржаться на цьогорічний урожай. Кажуть, погода цьому сприяла.

Журналістка ВСН поцікавилася за скільки ж можна придбати картоплю на Варшавському ринку.

Чоловік з Горохівщини пропонує картоплю по 10 гривень. Проте, при купівлі двох мішків і більше готовий знизити ціну до 8,50 гривні. Також він доставляє продукцію до покупців.

Жінка з Грузятина, що на Маневиччині, також продає картоплю по 10 гривень. Розповідає, що нині урожай вдався, але аби поповнити сімейний бюджет, вирішили частково її продавати.

Скільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цін

На виході з ринку побачили у продажі фіолетову картоплю.

Продавчиня з Дерно радо розрекламувала її корисні якості. Хоча й ціна відповідна - 100 гривень за кілограм.

«Минулоріч ми вперше посадили фіолетову картоплю. На смак вона така ж, як і звичайна, але кольорова, дуже корисна та вітамінізована. Її можна їсти для пониження тиску, покращення зору та від старіння», - розповіла жінка.

Скільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цін

Прямо з автомобілів поблизу ринку картоплю у 22-кілограмових сітках продають дещо дешевше - по 6,50 гривень за кілограм.

Продавець зазначає, що це жовтий сорт картоплі «Мелоді».

Загалом звичну уже нам картоплю тут можна придбати від 6,50 і до 12 гривень за кілограм. Переважно ціна залежить від сорту.

Скільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цінСкільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цінСкільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цінСкільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цінСкільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цінСкільки коштує картопля на луцькому ринку: огляд цін
 

Можливо зацікавить