Сльози на очах: відомий луцький співак випустив новий кліп

Сльози на очах: відомий луцький співак випустив новий кліп

Луцький співак Валентин Мушинський під псевдонімом Olivan випустив новий кліп.

Відео музикант опублікував на своєму ютуб-каналі.

 «Пам'ятатиму» - це пісня про всіх тих, чиї життя забрала війна. Виконавець за всіх нас висловив весь наш біль та тугу за близькими людьми, яких більше немає серед живих.

«Пісня стала відображенням спільного болю всіх українців та українок. У цій роботі оспівані емоції, які нам доводиться відчувати при втраті близьких людей. В теперішніх реаліях ми часто чуємо про втрати і для багатьох, на жаль, це стало якоюсь трагічною буденністю. І ми якось звикли. У пісні є слова: «для когось ти просто чергове число, а для когось ти Всесвіт, комусь ти тепло», які нагадують нам, що 4 жертви чергового ракетного удару - це чиясь мама, чийсь син, чийсь брат… Чи той хлопець якого ввозять в місто «На щиті» теж чийсь син, чоловік, брат, друг. І ми розуміємо, що як раніш вже більше не буде. Ми вже маємо інші сім’ї, інших людей та іншу Країну», - йдеться в описі.

У цьому кліпі показані історії реальних людей.

«Біль! Просто сльози на очах... Серце розривається від слів, а від побаченого тим більше», - пишуть у коментарях.

Читайте також:

  • Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak та співак з Луцька Валентин Мушинський (Olivan) стали номінантами престижної премії у категорії «Кращий новий артист». Також «Art оборона» відомого артиста з Луцька Monatikа номінована в категорії «Альбом року».
  • Співак зі Старої Вижівки на Волині YAKTAK переспівав «Щедрик»

 

Можливо зацікавить