Смертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальники

Смертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальники

У селі Чаруків Городищенської громади Луцького району трапилася смертельна аварія.

У четвер, 23 лютого о 19:27 до служби 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автомобільній дорозі в селі Чаруків. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Волинській області.

Зіткнувся вантажний автомобіль ДАФ і легковий автомобіль «Шкода». В легковику водій загинув на місці, його тіло з понівеченого авто вилучили рятувальники. Водій вантажівки не постраждав.

У поліції Волині розповіли, що водій «шкоди», ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем ДАФ. Від отриманих травм водій легковика, 32-річний житель села Вільхівка, загинув.

Водієм вантажівки був 44-річний мешканець Чернівецької області, він не травмувався, за кермом – був тверезим.       

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В рамках досудового розслідування будуть з’ясовані усі обставини ДТП.

Смертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальникиСмертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальникиСмертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальникиСмертельна аварія у Луцькому районі: тіло водія витягували рятувальники

Читайте також:

Можливо зацікавить