Смертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватця

Смертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватця

Трагедія сталася 27 липня близько 21:00 на контрольно-пропускному пункті під час виїзду з міста Нововолинськ. Автомобіль Opel, за кермом якого був поліцейський, спробував об'їхати чергу з інших автомобілів і на швидкості протаранив бетонні блоки та збив двох правоохоронців. На фото видно, що бетонні блоки розлетілися в сторони – такої сили був удар.

Про це пише OBOZREVATEL.

Нагадаємо, тоді на місці загинули 20-річний нацгвардієць Максим Куць та 40-річний дільничний Ковельського райуправління Ігор Морозов. 

Смертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватцяСмертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватця

У салоні Opel, окрім поліцейського, перебували ще двоє правоохоронців, одного з них травмовано. Винуватцем аварії виявився сержант поліції 21-річний Олег Крючко. Про це у Facebook повідомив активіст Тарас Сватко.

Смертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватця

У ДБР, яке розслідує цю аварію, повідомили, що за попередніми даними, водій був тверезий.

Разом із братом створили клуб

Загиблий 20-річний Максим Куць в армію був призваний навесні минулого року. До цього він навчався у професійно-технічному училищі у Володимирі (колишній Володимир-Волинський) Волинської області, за спеціальністю викладач трудового навчання.

Максим разом із братом займався боксом.

Смертельна ДТП у Нововолинську: що відомо про загиблих правоохоронців та винуватця

Так, поки він тут навчався у нас в училищі, то разом зі старшим братом вони займалися боксом. Дуже хороші хлопці. Максим брав участь у змаганнях, мав І розряд. Коли ми виїжджали з дітьми на змагання, то він із братом завжди доглядали молодших. Допомагали в усьому. Потім вони з братом у себе в Заболотті відкрили клуб боксу, вже самі займалися з дітьми й теж брали участь у змаганнях. І ось таке горе, – розповідає тренерка Максима Юлія.

Місцеві жителі села Заболоття кажуть, що Максим був патріотом, любив Україну, своє рідне село, збирався їх боронити. 

У другого загиблого, 40-річного дільничного з Ковеля, залишилися дружина та двоє дітей.

Під домашнім арештом

У ДБР (Львів) нам повідомили, що винному в смертельній аварії висунуто підозру за ч.3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей. За цією статтею винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі поліцейський Олег Крючко перебуває під цілодобовим домашнім арештом. На власній сторінці у Facebook він публікував свої фото, повідомляв, що має дівчину. Але зараз сторінка закрита.

Можливо зацікавить