Сніжитиме ще декілька днів: у Луцьк повернулась зима із хурделицями

Сніжитиме ще декілька днів: у Луцьк повернулась зима із хурделицями

У Луцьку шар снігу вже не менше 15 сантиметрів. Хурделити почало ще від обіду у понеділок, 3 квітня, увечері замітало все сильніше, не припинявся снігопад і вночі, і на ранок 4 квітня місто та область засипало снігом.

Навіть взимку так сніжно не було. Лучани до цього не були готові - багато хто встиг перевзути гуму на автівках на літню, а на дорогах через налипання мокрого снігу відучора погана видимість, - пише ТСН

У вівторок, 4 квітня і інша біда - ожеледиця. Вночі стовпчик термометра опустився до мінус чотирьох, сніг що нападав із ночі,  позамерзав. 

Рятувальники вже закликають водіїв бути на дорогах обачними і без зайвої потреби не виїжджати. Сніжитиме ще два дні, обіцяють синоптики. 

Похмуро та холодно сьогодні буде майже на всій території України. Небо, за прогнозами синоптиків, ненадовго проясниться хіба що над Полтавою, Донецьком та Запоріжжям.

Приготуватися до злив слід жителям Миколаєва, Вінниці, Херсона та Одеси, а на заході країни, за прогнозами, температура не підніметься вище трьох градусів тепла і піде мокрий сніг.

Читайте також:

Можливо зацікавить