Спортсмен з Волині став чемпіоном Європи

Спортсмен з Волині став чемпіоном Європи

Спортсмен з Володимира Дмитро Куць став чемпіоном Європи з козацького двобою.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Чемпіон, який є випускником педагогічного фахового коледжу, згадує навчання у Володимирі як світлий період життя, позитивно відгукується про викладачів, одногрупників та рекомендує всім друзям і вихованцям вступати до лав «кримчан». У Володимирі, розповідає хлопець, виросли та познайомились його батьки.

Саме на Волині відбулось становлення Дмитра Куця як спортсмена та особистості. Каже, що у клубі «Любарт», він відчув батьківську підтримку та відточив чемпіонські навички.

Зараз Дмитро тренується у луцькому спортивному клубі «Воїн», а у рідному Заболотті, що на Ратнівщині, виховує молодих спортсменів.

За словами директора педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського  Миколи Савельєва, Дмитро талановитий хлопець, який навчався у Володимирі художньої майстерності. У студентські роки він був не лише старанним студентом, а й успішним спортсменом.

Тренер Володимир Подзізей підтвердив, що його вихованець з перших днів тренувань у клубі вже показав себе як вправний спортсмен, хороший товариш та достойний суперник. Також він зазначив, що Дмитро перейняв у свою тренерську практику традиції володимирського спортклубу і тепер також спонукає своїх вихованців до читання та самостійного прийняття рішень.

Спортсмен з Волині став чемпіоном ЄвропиСпортсмен з Волині став чемпіоном ЄвропиСпортсмен з Волині став чемпіоном Європи

Читайте також:

Можливо зацікавить