Стало відомо, що буде замість старої частини луцького авторинку

Стало відомо, що буде замість старої частини луцького авторинку

На місці старої частини луцького авторинку, яку в народі називали «кліткою», буде склад побутової хімії, засобів гігієни і косметики. У майна нові власники, наразі тривають ремонтні роботи.

Про це «Силі правди» розповіли представники підприємства, яке придбало нерухомість.

У «клітці» луцького авторинку знаходиться нерухоме майно, яке до грудня 2022 року належало гаражному кооперативу «Сигма». Однак земля під ним – комунальна. За шість років кооператив не сплатив жодної копійки до бюджету за користування ділянкою, заборгувавши таким чином понад 2 мільйони гривень.

Прокурори в інтересах Луцької міської ради звернулися до суду і арештували рахунки «Сигми». До цього кооператив встиг продати своє майно вінницькому підприємству «Феху Рент», яке працює в сфері побутової хімії, засобів гігієни, косметики, парфумерії та товарів для дому на території України.

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» зв’язався з співзасновником компанії Русланом Халандирьовим, аби з’ясувати, що нові власники планують робити з майном.

Телефоном чоловік розповів, що юристи ТОВ «Феху Рент» працюють над узаконенням користування земельною ділянкою, а діяльність компанії ніяк не пов’язана із авторинком.

«Ми придбали це майно у попередніх власників, робимо зараз ремонт, уже там йдуть роботи. Будемо вести там нашу звичайну діяльність: зберігання товарів гігієни, памперсів, зубних паст тощо. Ми договір з Луцькрадою точно будемо укладати, над цим вже працюють наші юристи, бо знаємо про проблеми попередніх власників із землею. Але тих людей я взагалі не знаю, ми шукали приміщення – знайшли, ремонтуємо. От і все, наша діяльність не пов’язана з авторинком», – розповів співзасновник компанії ТОВ «Феху Рент» Руслан Халандирьов

Читайте також:

Можливо зацікавить