Стало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. Фото

Стало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. Фото

Бійці з батальйону «Вовки Да Вінчі» під Бахмутом мстять росіянам за смерть свого командира – Героя України Дмитра Коцюбайла з позивним «Да Вінчі». Бійці перед залпом пишуть на снарядах «Герою слава».

Про це повідомляє 67-ї омбр ДУК у Facebook.

«За Комбата, за націю, за перемогу! »Вовки Да Вінчі« артилерійським вогнем перегризають горлянки ворожій нав**очі на підступах до Бахмута за свого вожака. Ніхто не втече від праведної мсти. Слава Україні», – йдеться в повідомленні.

Стало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. ФотоСтало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. ФотоСтало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. Фото

Нагадаємо, що у боях за Україну загинув легендарний воїн Дмитро Коцюбайло, відомий як «Да Вінчі». Свого часу він отримав найвищу державну нагороду – звання Героя України.

Читайте також:

  • Фотографи Констянтин та Влада Ліберови опублікували останній фоторепортаж з полеглим Героєм України «Да Вінчі», який загинув у боях за Бахмут. Вони розповіли, що легендарний військовий загинув буквально у них на очах.
  • Біля Бахмуту загинув 24-річний уродженець села Річиця Забродівської громади Ковельського району Віталій Кобець із позивним «Тяпа».