Став біженцем, сам того не бажаючи, - Монатик про те, де його застала війна в Україні

Став біженцем, сам того не бажаючи, - Монатик про те, де його застала війна в Україні

Мультиартист Дмитро Монатик з Луцька розповів, як став біженцем, а також анонсував благодійний концерт у Польщі.

В Instagram артист оприлюднив пост, у якому сказав, що в нього розривається душа від подій в Україні, а також від того, що він опинився за кордоном, коли все сталося.

«У мене, як і в мільйонів людей, весь цей час душа роздирається на частини. По-перше, від жорстокої війни у ​​моїй прекрасній країні Україні. По-друге, через те, що я опинився за кордоном, коли все сталося. Ніхто з нас не міг повірити, що російська влада дасть злочинний наказ і розпочнеться війна»,– поділився артист.

«24-го лютого о 5-й ранку мене розбудила дружина з криками: «Почалася війна! Бомблять усі наші міста!!!». Це потрясіння не передати словами, просто застигаєш і не віриш, що це правда. Береш телефон, набираєш рідних, які вже сидять у бомбосховищі. Сльози, страх, паніка, ступор. Цигарки одна за одною. Абсолютне нерозуміння що робити та як жити далі», – додав він.

Монатік зізнався, що відчув на собі синдром «вцілілого», оскільки перебував у безпеці. Але визнав, що це не можна порівнювати з тим, що відчувають люди в Україні.

«Зрештою, ми з сім'єю стали біженцями самі того не бажаючи. Щодня я звинувачую себе за те, що перебуваю у відносній безпеці. Максимально намагаюся бути корисним, де тільки можна. Діти питають, чому у вас із мамою постійно йдуть сльози. А тут неможливо триматися, дивлячись на все, що Путін, що збожеволів, творить з Україною та нашими людьми», – зауважив співак.

Виконавець підкреслив, що разом з сім'єю допомагає армії та людям, що потребують підтримки: «Почуття страху поступово перетворилося на колосальне почуття ненависті, яке ніколи раніше не відчувало. Я намагаюся всіляко перетворити його на бензин, який підзаправить ту силу, до якої я звик і чого навчався усі ці роки».

Так, Монатик разом із Машею Єфросиніною, Оленою Кравець, Наталією Гаріповою, Сергієм Бабкіним, Дмитром Танковичем, Jerry Heil, Євгеном Сморигіним та Вікторією Булітко анонсують перший концерт благодійного туру, в рамках якого відбудеться збір коштів для допомоги дітям України.

Виступ відбудеться 1 квітня у Варшаві о 19.00.

«Дуже не хочеться марнувати життя в пошуках нових міст. Хочеться робити все, щоб наші діти жили в безпеці в Україні! Потрібно продовжувати діяти. Нести світло та правду! Ми переможемо! Сумнівів – нуль. Люблю тебе так сильно, Україно. Знаю, що вистоємо, що впораємося, що заживемо, що все відбудуємо. Все, що в моїх силах я робив і зроблю», – наголосив співак.

Він підсумував, що наразі тримає міцно за руку свою дружину та синів. І оскільки доля вирішила дати йому можливість бути в цей час поруч із ними, він не хоче і не може їх відпускати.

«Вірю, що скоро будемо вдома разом. Пишаюся Україною, пишаюся тим, що я українець! Слава Україні! Слава нашим героям!», – завершив Монатик.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Можливо зацікавить

війна Монатік

«Душа в п'яти впала»: відомий артист з Луцька Monatik розповів, як його сини ледь не потрапили під ракетний обстріл

Monatik

«Не відкладаємо це питання»: артист з Луцька Monatik зізнався, що хоче стати батьком утретє

музика Монатік

«В саме серденько»: відомий артист з Луцька Monatik представив нову колаборацію

Монатік блондин
відео

Відомий артист з Луцька Monatik змінив образ

Монатік Вічно танцююча людина
відео

Відклав прем'єру через масований обстріл: відомий артист з Луцька Мonatik презентував емоційний кліп

Монатік пісня

Прем'єру кліпу переніс через обстріли: відомий артист з Луцька Monatik випустив нову пісню

Monatik на мітингу
фото

Відомий лучанин Monatik з дружиною та синами взяв участь у мітингу на підтримку полонених військових

Монатік Скрябін

Саундтреком стала пісня відомого артиста з Луцька Monatik: відбулась прем'єра фільму за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Співак з Луцька Monatik у бомбосховищі зняв тизер до свого четвертого сольного альбому
відео

Співак з Луцька Monatik у бомбосховищі зняв тизер до свого четвертого сольного альбому