Столична модель кинула подіум і пішла служити в Нацгвардію. Відео

Столична модель кинула подіум і пішла служити в Нацгвардію. Відео

Юлія - колишня модель зі столиці - стала військовослужбовцем та потрапила в штурмовий батальйон бригади Нацполіції «Лють», яка входить до складу «гвардії наступу».

Відповідний ролик був опублікований на Facebook-сторінці МВС.

Колись вона мріяла про закордонні контракти і про подіуми.  Але війна в Україні все змінила. Дівчина вирішила залишитися в Україні і взяти в руки зброю. Сьогодні колишня модель проходить бойову підготовку нарівні з чоловіками.

У МВС розповідають, що Юлія була єдиною жінкою з Києва, яка пройшла відбір. Крім того, вона також стала інструктором з тактичної медицини.

 За словами Юлії, вона розуміла на що йде і що поблажливості до неї не буде. Однак ці труднощі все сильніше мотивували її пройти відбір в «Гвардію наступу».

Читайте також:

  • В одному з тренінгових центрів поліції області завершила навчання перша групу добровольців, які пройшли всі етапи відбору і потрапили у воєнізований підрозділ поліції нового зразка «Лють». 
  • Волинянин Роман Станкевич після повномасштабного російського вторгнення в Україну повернувся з-за кордону, аби захистити свою країну. Прикладом для нього став батько, який з перших днів війни вступив до лав ЗСУ.

Можливо зацікавить