Студійці «ДогориДриґом» долучилися до збору на 10 дронів

Студійці «ДогориДриґом» долучилися до збору на 10 дронів

У просторі «КультурнеУКРИТТЯ» відбулася прем'єра вистави «Пригоди короля Мацюся» (режисерка: Руслана Порицька), яку показали актори-підлітки театральної майстерні «ДогориДриґом».

Вистава створена за мотивами однойменного роману Януша Корчака — польського лікаря, педагога, письменника, публіциста, громадського діяча єврейського походження, який загинув у німецькому таборі смерті в 1942 р. разом із дітьми. 

У студійців роман став пронизливою історією про дорослих і їх війни, про дорослішання, відповідальність дорослих, права дітей, про самотність і дружбу. 

Акторам «ДогориДриґом» вдалося створити виразні та яскраві персонажі, які занурили глядачів у світ дитячих пригод та роздумів про важливе і сокровенне.

Благодійні внески, зібрані під час вистави, а це 6 000 гривень, було передано у Волонтерський штаб АНГАР на купівлю 10 дронів для ЗСУ.

Читати також: 

  • Дрони - очі на війні, робота яких може допомогти будь-якому роду військ, каже аеророзвідниця Анастасія Конфедерат. З ними можна побачити переважну більшість: і розташування військ противника, і вогневі точки, і звідки йде артобстріл. Також дрони і аеророзвідка допомагають у пошуку поранених. 
  • В соцмережах запустили флешмоб для того, щоб наблизити отримання Україною танків Leopard 2, які зможуть допомогти українським військовим у контрнаступі. Українці поширюють світлини і ролики, де є речі з леопардовим принтом зі словами #FreeTheLeopards. 

Можливо зацікавить