Тисячі доль: Imagine Dragons випустив кліп із кадрами з України

Тисячі доль: Imagine Dragons випустив кліп із кадрами з України

Американський гурт Imagine Dragons представив кліп, знятий на пісню Crushed. У його створенні використовували кадри, які було знято в Україні під час повномасштабного вторгнення

У кліпі показано 14-річного Сашка, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п'яти місяців, а тепер «у ньому нічого не залишилося». Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили, повідомляє Zn.ua

У відео можна побачити зруйновані бомбардуваннями та обстрілами будинки, в яких колись жили люди, школу, де навчалися діти. Тепер це обгорілі скелети минулого життя. Вони ще пам'ятають людей, які більше не повернуться.

Учасники гурту відзначили, що історія Сашка та його родини - одна з тисяч. Вони втратили все, але залишаються у своєму селі і сподіваються відбудувати свій дім.

На каналі у музикантів нині 30 млн підписників. Усього за першу годину після оприлюднення кліп вже побачили 14 тисяч людей, з'явилося також більше 3 тис коментарів, в яких українці дякують гурту за підтримку.

«Історія Саші розбиває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні сім’я Саші не має електрики та інших комунальних послуг. Ми сподіваємося, що люди не пройдуть осторонь та внесуть свої пожертви на платформі UNITED24», - прокоментував соліст Ден Рейнольдс.

Читайте також: 

Можливо зацікавить