Три тисячі доларів за дітей: у Луцьку судять чоловіків, які продавали ухилянтам фейкові довідки

Три тисячі доларів за дітей: у Луцьку судять чоловіків, які продавали ухилянтам фейкові довідки

Три тисячі доларів за довідку про фейкових дітей – за стільки зараз продають у Луцьку підроблені свідоцтва для того, щоб військовозобов’язані могли виїхати за кордон.

На торгівлі документами на фейкових дітей попалися два жителі Чернігівської області. Липові довідки вони привезли продавати до Луцька, де їх затримали. Зараз чоловіків судять у Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», повідомляють Волинські новини

Двоє мешканці Чернігова приїхали до Луцька, щоби збути військовозобов’язаним два фальшиві свідоцтва про народження на дітей. Вартість підроблених документів вони оцінили у 120 тисяч гривень. Інший документ, який теж продали за три тисячі доларів, – це тимчасове посвідчення військовозобов’язаного з неправдивими відомостями.

«Під час судового розслідування встановлено, що чоловіки вступили в злочинну змову щодо незаконного переправлення військовозобов’язаних осіб через державний кордон України шляхом виготовлення підроблених документів», – було озвучено на судовому засіданні.

Обох продавців фальшивих довідок затримали на місці злочину. Чоловіки свою вину визнали частково.

Читайте також: 

Можливо зацікавить