«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті

«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті

У мережі з'явилися світлини зі шпиталю у Бахмуті. 

Їх на своїй сторінці в інстаграмі розмістили фронтові фотографи Костянтин і Влада Ліберови.

У цих фото - весь жах та біль війни, у них - ціна, яку платить Україна за свою незалежність.

«Україна звільнила Херсон! Ми так цього чекали. Але замість щастя, перед очима весь той біль, який ми бачили у фронтовому шпиталі. Один день поранених привозили кожні півгодини. Лікарі працюють без зупинки, майже не маючи перерви на сон, їжу чи елементарно сигарету. Це все так неправильно. Боже, це так неправильно!» - коментують фотографи у дописі. 

«У двір шпиталю заїжджає машина. На вигляд трохи відрізняється від звичайно медеваку. Відкриваються двері. Тіло, накрите тряпкою. Йому вже не потрібна поміч лікарів. Носилки зносять у кут подвір‘я, кладуть поруч з іншими тілами, які привезли раніше. Ще годину тому він був живий. Можливо, дзвонив своїй коханій. Можливо, в нього є діти. Напевно, є ті, хто його любить і кому скоро доведеться дізнатись, що їх світ зруйновано.

Боже, цього ніколи не мало трапитись. Чому ми, чому з нами? Але це відбувається сьогодні. Герої вмирають. Героям боляче. Герої страждають за наше сьогодні і за наше завтра. Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі. Ми завжди будемо про це пам‘ятати», - завершують фронтові фотографи. 

«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті«Це і є справжня ціна кожного міліметра нашої вільної землі»: показали світлини шпиталю у Бахмуті

Можливо зацікавить

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Як можна звільнитися з військової служби в час воєнного стану

Як можна звільнитися з військової служби в час воєнного стану

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

«Втратив друга та ногу й переніс 14 операцій»: 22-річний військовий з Волині проходить реабілітацію та мріє про повернення «до своїх»
відео

«Втратив друга та ногу й переніс 14 операцій»: 22-річний військовий з Волині проходить реабілітацію та мріє про повернення «до своїх»

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка

Поховання військового
відео

Передчасно обірвалося життя: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Мажулою

Мобілізація поганий зір

Хвороби ока, які звільняють від мобілізації: перелік