У Бахмуті окупанти перейшли до «сирійської» тактики: генерал Сирський пояснив, що це

У Бахмуті окупанти перейшли до «сирійської» тактики: генерал Сирський пояснив, що це

Командувач східним угрупуванням військ генерал-полковник Олександр Сирський розповів про те, що відбувається в найгарячішій точці на фронті. Він повідомив, що ситуація в Бахмуті залишається складною, але контрольованою. А ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі.

Про це написав Сирський у Telegram.

«Наші мужні воїни своїми діями виснажили вагнерівців, тому ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи. Бої носять жорсткий характер з обох сторін. Ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації та вогнем артилерії», -  повідомив Олександр Сирський.

За його словами, оборона Бахмута триває.

 «Ситуація складна, але контрольована», - додав він.

У повідомленні йдеться, що 9 квітня Сирський відвідав ділянки фронту на Бахмутському напрямку. Де заслухав командирів військових частин і угруповань. На місці генерал ухвалив оперативні рішення та поставив завдання.

Окрім цього, командувач зустрівся з особовим складом бригад Сухопутних військ, Десантно-штурмових військ, Територіальної оборони, які стримують наступ ворога на Бахмутському напрямку та відзначив кращих бійців нагородами, цінними подарунками та грошовими преміями.

Читайте також:

Можливо зацікавить