У Боратинській громаді відкрили молодіжний центр

У селі Ратнів Боратинської громади відкрили сучасний простір для молоді.

Про це інформують на сайті громади.

Молодіжний центр.облаштували у приміщенні колишньої гардеробної кімнати місцевого Народного дому «Просвіта». Проєкт щодо створення молодіжного осередку тривав майже три місяці. До впровадження ініціативи долучилися місцева молодь, ГО «Думай і дій для України», Боратинська сільська рада, місцевий бізнес.

Облаштовувати центр допомагали молоді люди з усієї України, адже село Ратнів потрапило до програми молодіжних обмінів ВідНОВА:UA. Впродовж чотирьох днів волонтери проєкту ВідНОВА:UA та місцеві жителі виконували будівельні роботи – шпаклювали, затирали, приводили до ладу приміщення.

Завершили ремонт нещодавно, тож минулої неділі відбулося офіційне відкриття молодіжного центру. Гостям заходу презентували локації новоствореного молодіжного осередку, а також підготували цікаву і насичену розважальну програму: ігри та конкурси для дітей, дозвілля для досвідченого і мудрого покоління і, звісно, розваги для молоді.

На відкриття молодіжного центру завітали не лише місцеві жителі, але й гості з інших населених пунктів Боратинської громади та представники Молодіжного центру Волині.

Можливо зацікавить