У боротьбі за Україну на Донеччині загинув волинянин Петро Богдан

У боротьбі за Україну на Донеччині загинув волинянин Петро Богдан

У боротьбі з російським агресором загинув мешканець Ковельщини Петро Володимирович Богдан.

Про це повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка. 

Він був мешканцем Ковельської громади, і народився у Городильці. Жив з сім’єю: дружиною і двома дітками у Ружині.

У свято Петра й Павла, цього вівторка, 12 липня, йому мав би виповнитися 31 рік.

«Ровесник нашої Незалежності. І вже не виповниться. Люблячій сім’ї більше немає куди передавати нову форму та взуття, адже вони готували й ось-ось збиралися з нагоди народин відправити передачу.

Схиляємося перед шляхом воїна - від армійської служби в Окремій Президентській бригаді, куди завжди відбирають найкращих, і до Волновахи у 2014 році, і до останнього бойового завдання 6 липня 2022 року, під час виконання якого загинув біля населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області», - зазначає міський голова.

В неділю, 10 липня, о 10:00 тіло загиблого героя з Ковеля перевезуть в село Ружин. Маршрут: від вулиці Олени Пчілки по Незалежності до повороту на Володимирську і так в Ружин до його хати.

«Прошу гідно зустріти нашого полеглого воїна на вулицях міста і сіл. Після прощання біля домівки в Ружині - переїзд в село Городилець. О 12:00 - чин похорону в Свято-Преображенському храмі села Городилець. По завершенні на подвір’ї храму відбудеться громадянська панахида. Героя Петра Богдана поховають на кладовищі села Городилець біля його дідуся», - пише міський голова.

Можливо зацікавить