У Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптера

У Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптера

Сьогодні, 21 січня, у Броварах прощаються з маленькою Міланою Пономаренко та її мамою Оленою, які загинули в дитсадку 18 січня під час авіакатастрофи гелікоптера.

Про це повідомляє місцеве видання «Трибуна - Бровари».

Того ранку чоловік Олександр чекав у автомобілі, а Олена та Міланка встигли лише зайти всередину, як впав гвинтокрил на дах. Побачивши це, чоловік кинувся туди.

«Здавалось, що його крик було чутно на кілька кілометрів. Жодної секунди ми не полишали надії, що мама та донька виживуть. До дванадцятої години об'їздили всі лікарні, сподіваючись, що вони десь в опіковому центрі. Але в списку потерпілих їх не було. Коли ж дізнались, що міський голова запросив Олександра до моргу, всередині все похололо. З'ясувалось, що Олена та Мілана згоріли живцем. Сашко зумів упізнати донечку лише по сережках, а тіло дружини сильно понівечене», - розповіла Юлія Сміловець.

5-річна Мілана, як і старша сестричка - 13-річна Єва, займалася гімнастикою.

35-річна Олена працювала в логістичній  компанії заступницею головного бухгалтера. 

Попрощатися із загиблими мамою та донькою прийшли сотні броварчан, а також міський голова Ігор Сапожко.

Похоронять маму і доньку завтра в селі Новоукраїнка Чернігівської області, звідки родом Олена. 

У Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптераУ Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптераУ Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптераУ Броварах прощаються з 5-річною Міланою та її мамою, які загинули від падіння гелікоптера

Нагадаємо, що 18 січня у Броварах на Київщині пролунав вибух біля дитячого садочка, після чого в будівлі спалахнула пожежа. За попередньою інформацією, там впав гвинтокрил. У гелікоптері, який розбився у Броварах на Київщині, перебувало дев'ять осіб. Окрім керівництва МВС, загинули помічниця міністра, керівник охорони та екіпаж ДСНС.

Загалом там загинуло 13 дорослих і одна дитина. Мешканець Броварів і батько двох дітей Олександр Пономаренко втратив дружину Олену і молодшу доньку Мілану.

Читайте також:

Можливо зацікавить