У День закоханих у Луцькому ДРАЦСі одружилися чотири пари військових

У День закоханих у Луцькому ДРАЦСі одружилися чотири пари військових

На реєстрацію шлюбу в День Валентина, 14 лютого, в Луцькому відділі державної реєстрації актів цивільного стану подали заявки вісім пар наречених. Окрім них, цього дня станом на 17:00 взяли шлюб також ще чотири пари, які не були зареєстровані раніше: військові, які мають право на одруження без черги.

Про це розповіла Суспільному обрядовиця Луцького відділу державної реєстрації актів цивільного стану Леся Корець.

З її слів, торік цього дня охочих побратися було більше – 12 пар. Окрім цього, могли прийти і побратися без очікування в місяць військовослужбовці.

У День закоханих у Луцькому ДРАЦСі одружилися чотири пари військових

«Кохання переможе! Усі відділи працюють, щоб максимальну кількість пар одружити. Усі військовослужбовці, які сьогодні, бодай на годину могли повернутися до своєї коханої, змогли зареєструвати шлюб», – сказала жінка.

До шлюбу у День закоханих привів свою наречену Олену Звірко військовослужбовець Ярослав Скраль. Чоловік служить на Луцькому аеродромі.

Каже: сьогодні, вперше за час повномасштабної війни одягнув не військову форму, а святкову вишиту сорочку.

«Технік літака. Обслуговуємо, ремонтуємо. Ми переможемо, все буде добре! Ми все робимо для того, щоб все було добре», – говорить чоловік.

Зі слів нареченої, взяти шлюб цього дня вирішили через пам'ятну дату. «Хто любить, щиро любить, то війна не заважає, нічого не заважає», – додала жінка.

Із гостей на розписі лише батьки нареченої Наталія та Василь Гашинські. Святкувати весілля дітей, кажуть, поки не будуть: святкуватимуть після перемоги.

Нагадаємо, цього дня в рамках Всеукраїнської акції «Кохання переможе» всі відділи ДРАЦСу області, зокрема в Луцьку, Ковелі та Володимирі працювали у подовженому режимі: з 8:00 до 20.00.

Читати також: 

Можливо зацікавить