У дитячій спортшколі в Луцьку знайшли секс-іграшки, підозрюють 72-річного тренера

У дитячій спортшколі в Луцьку знайшли секс-іграшки, підозрюють 72-річного тренера

Поліція знайшла в приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи в Луцьку секс-іграшки.

Про це повідомляє телекомпанія «Аверс».

Як розповіли журналісти телеканалу, приводом до обшуку стала заява батьків кількох волейболістів до директора спортшколи щодо сексуальних домагань із боку тренера

Як стало відомо, батьки декількох вихованців відомого тренера з волейболу Богуслава Галицького заявили про сексуальні домагання з його боку до своїх дітей. Про це вони повідомили у колективній заяві на адресу керівництва обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Поліція цю інформацію не заперечує, але й не коментує, посилаючись на те, що до оголошення підозри коментувати щось неправомірно.

Наразі триває слідство. Сам Богуслав Галицький, якому 72 роки, перебуває в лікарні.

Згаданий тренер 1950 року народження, має почесні звання, зокрема – заслужений тренер України, 1988, відмінник народної освіти України, 1982, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, 1997.

У заяві, яку демонструють на відео, йдеться, що Богуслав Галицький систематично принижував честь та гідність дітей, а ще вчиняв до них дії сексуального характеру.

Правоохоронці одержали ухвалу суду на проведення обшуків за місцем роботи Галицького, зокрема і в бані, яка розташована в спорткомлексі, аби знайти речові докази. А знахідки виявились шокуючими – десятки фалоімітаторів, вібраторів та інші сексуальні стимулятори.

Журналісти намагались одержати коментар у самого Богуслава Галицького з приводу цього прецеденту, але його телефон наразі не відповідає.

 

Можливо зацікавить