У громаді на Волині третю добу борються з наслідками негоди

У громаді на Волині третю добу борються з наслідками негоди

У Володимирській громаді майже 72 години йде сніг, що «тримає в тонусі» близько 50 працівників комунального підприємства. Тож комунальники працюють в режимі 24/7.

Про це повідомляють на  сторінці КП «Полігон» у Фейсбуці.

У повідомленні комунальників йдеться, що негода принесла їм багато роботи, але вони активно працюють. Зокрема, чистять дороги, вулиці, посипають піщано-сольовою сумішшю та сіллю, розчищають сніг з узбіч, зупинок громадського транспорту.

Директор підприємства Володимир Собіпан наголосив, що спецтехніка та двірники роблять усе можливе, аби якнайшвидше очистити дороги та вулиці від снігу. Але проблеми виникають через скупчення транспорту, що заважає їм працювати. Тож комунальники просять водії не створювати їм перешкод. 

«Працюємо та закликаємо водіїв не створювати перешкод для роботи комунальників та загрози для безпечного проїзду інших учасників дорожнього руху», – звернувся керівник комунального підприємства.

Але синоптики повідомляють, що сніг у Володимирській громаді, буде ще йти найближчими днями. Відтак, водіїв та пішоходів закликають бути обережними та дотримуватися правил ПДР. А ще - не залишати на узбіччях свої транспортні засоби та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

Можливо зацікавить