У Каннах українська модель влаштувала акцію протесту на червоній доріжці: її вивели охоронці. Фото

У Каннах українська модель влаштувала акцію протесту на червоній доріжці: її вивели охоронці. Фото

У Каннах українська модель Ілона Чорнобай вийшла на червону доріжку в синьо-жовтій сукні і  вилила на себе штучну кров. Таким чином Ілона намагалася привернути увагу світової громадськості до війни, яку РФ розв'язала на нашій території.

Про це пише «УНІАН».

Охорона, яка побачила це, грубо виштовхала дівчину з червоної доріжки. Очевидно, такий вчинок українки хотіли приховати, проте не вийшло - це швидко розлетілося по французьким, а потім і світовим ЗМІ.

«Мені вдалося виконати свою місію. На червоній доріжці 76-го Каннського кінофестивалю я вийшла в сукні кольору нашого прапора і вилила на себе червону фарбу. Я використала свій шанс і цим вчинком нагадала, що відбувається в Україні!» - висловилася жінка у своєму блозі.

Вона поділилася, що раніше використовувала свій Instagram, на який підписано майже мільйон людей, щоб говорити про війну, але на неї часто скаржилися, тому сторінку можуть ось-ось видалити.  

«Я, на жаль, не можу більше викладати в сторіс всі події, як і багато блогерів, тому що Instagram зносить все! І моя сторінка під загрозою видалення! Я дуже рада, що мій вчинок розлетівся по всіх світових ЗМІ! Люди не повинні забувати про нас! Пишаюся собою, що я змогла! Хоча було і дуже дуже страшно», - написала Ілона у своєму блозі.

У Каннах українська модель влаштувала акцію протесту на червоній доріжці: її вивели охоронці. ФотоУ Каннах українська модель влаштувала акцію протесту на червоній доріжці: її вивели охоронці. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить