У Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють паркани

У Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють паркани

У Ківерцях на Волині біля кількох багатоквартирних будинків встановлюють нові паркани

Про це повідомили у міській раді. 

«Один із таких парканів ми встановили в центрі міста і якщо будуть дозволяти погодні умови, то й надалі будемо проводити роботи біля тих будинків, які нагально потребують знесення старих огорож», - розповів міський голова Олександр Ковальчук. 

За кошти місцевого бюджету новий паркан, довжиною у 109 метрів (110 бетонних плит), отримали жителі багатоквартирного будинку, що знаходиться по вулиці Шевченка, 10 у місті Ківерці.

«Варто зазначити, що даний паркан має не лише гарний вигляд, а й прослужить із десяток років, не прогниє, на відміну від дерев'яного, та не потребуватиме перефарбовування. Надіємось, що жителі будинку оцінять новий паркан та матимуть більш сучасний вигляд зі своїх вікон», - наголошують у міській раді. 

У Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють парканиУ Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють парканиУ Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють парканиУ Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють парканиУ Ківерцях біля багатоквартирних будинків замінюють паркани

Можливо зацікавить