У кожного свій фронт: масажист із Кривого Рогу знайшов прихисток на Волині

У кожного свій фронт: масажист із Кривого Рогу знайшов прихисток на Волині

Тікаючи від кровожерливих сусідів, покинути геть усе і стати успішним на новому місці. Це історія Дмитра Саєнка, масажиста і фахівця з фізичної терапії з Кривого Рогу, який приїхав у Маневичі до далеких родичів. Окупанти відібрали його дім, але не змогли відібрати найціннішого - його золотих рук.

Про нього розповідає #ШоТам.

У квітні після чергового обстрілу Дмитро рятував від «руського міра» себе і родину. Поїхав на Волинь із батьком, матір'ю, бабусею і двома дітьми. У Маневичах знайшов себе і допомагає людям - практикує у власному масажному кабінеті.  

«Думав, що їдемо на два тижні. Втім затрималися і я ще й став тут корисним. Знайшов чим зайнятися», - каже Дмитро.

Спершу чоловік розвантажував машини та плів маскувальні сітки у волонтерському центрі, там і зробив перші кілька масажів після важкого робочого дня. І тут спрацювало поліське «Бі-Бі-Сі» - баба бабі сказала.

Дмитро й не очікував, що невдовзі у нього, як масажиста, буде стільки роботи. Кабінет із канапою йому запропонував місцевий майстер тату.

Але вразив Дмитро місцевих не лише вправними руками, а своєю гарною українською мовою.

У кожного свій фронт: масажист із Кривого Рогу знайшов прихисток на Волині
У Дмитра - золоті руки і прекрасна українська

«Мене вразило те, що він із Кривого Рогу і так чистою українською мовою спілкувався. Це підкупає. Це дуже класно, як він говорить українською», - клієнт Ілля Хомич.

 

Можливо зацікавить