У КП «Волиньпроект» - новий керівник. Ним став експосадовець облради

У КП «Волиньпроект» - новий керівник. Ним став експосадовець облради

У зв'язку з виходом на пенсію директора комунального підприємства «Волиньпроект» Анатолія Доротія, його обов'язки тимчасово поклали на колишнього керуючого справами облради Дмитра Дубняка (на фото). Щоправда у реєстрі, він уже значиться директором, без «в.о.».

Відповідне рішення рекомендували до погодження члени постійної депутатської комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 9 січня. Про це йдеться на сайті Волинської облради.

На комісії погодили звільнення Анатолія Доротія з посади директора «Волиньпроєкту» у зв’язку із закінченням терміну дії контракту. А на його місце пропонують призначити тимчасового виконувача обов’язків Дмитра Дубняка.

Як розповів виданню ВСН Дмитро Дубняк він уже на цьому підприємстві працює виконувачем обов'язків директора ще з 1 грудня.

«Таке рішення було прийняте ще у грудні. А Анатолій Доротій з кінця листопада пішов на пенсію», - зазначив Дмитро Дубняк.

Стосовно самої організації, то за його словами це - перспективне підприємство з урахуванням того, що до нього приєднується бюро технічної інвентаризації.

«Тут буде надаватися повний спектр послуг, починаючи від проектування і закінчуючи технічною інвентаризацією. Тому перспектива є велика, враховуючи, що Україна буде відбудовуватися.

Фактично підприємство займається проектуванням, виготовленням проектно-кошторисної документації, авторським наглядом за будівництвом, технічною інвентаризацією. Ці послуги надаються замовникам або підрядникам, які будують», - розповів Дмитро Дубняк.

На сайті Оpendatabot вказано, що 5 січня 2023 року на підприємстві змінився керівник і директором підприємства «Волиньпроект» вказано Дмитра Дубняка, який змінив Анатолія  Доротія.

У КП «Волиньпроект» - новий керівник. Ним став експосадовець облради
 

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубняк працював заступником керівника виконавчого апарату обласної ради - керуючий справами.

Можливо зацікавить