У лікарні Нововолинська за день провели 40 операцій

У лікарні Нововолинська за день провели 40 операцій

Лікарі Нововолинської центральної міської лікарні за день провели 40 операцій.

Всі хірурги, починаючи із директора медзакладу Олега Шипелика та медичного директора Ігора Винницького, задіяні в операціях, - повідомляють на фейсбук-сторінці медзакладу.

Медики працювали в 5 операційних. Проводилися оперативні втручання дітям, ендопротезування кульшових суглобів, заміна кришталиків, відкриті й ендоскопічні операції. Усі оперативні втручання – під супроводом команди анестезіологів. 

У лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операційУ лікарні Нововолинська за день провели 40 операцій

Можливо зацікавить