У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

В обласному центрі Волині стартувало свято грації і краси – відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики, в якому беруть участь близько 100 юних спортсменів. На змагання в ОДЮСШ, які відбуваються за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», приїхали юні гімнасти з шести міст: Києва, Дніпра, Львова, Кам’янського, Білгород-Дністровського та Одеси. Також серед учасників є й місцеві вихованці.

Про це повідомили у Волинських новинах.

Відкритий чемпіонат Луцька зі спортивної акробатики проводиться з 2016 року з перервою з 2020 по 2022 рік.

Цього року організатори відзначили високий рівень учасників змагань та, відповідно, самого чемпіонату, адже навіть серед тих, хто оцінюватиме виступ спортсменів, є судді міжнародної категорії.

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода у вітальному слові відзначила, що щоразу на спортивних змаганнях вона бачить талановиту молодь, яка дає зрозуміти, заради чого ми боремося.

«В нашої України велике майбутнє. Тому важливим напрямком діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» є підтримка спорту. Адже це саме те, що є профілактикою негативних явищ серед молоді.

Спорт закладає у вас фундамент та розуміння того, що завжди потрібно йти до своєї мети, адже перемога не дається легко. В майбутньому у вас все обов’язково вдасться», – звернулася до учасників турніру Катерина Шкльода.

У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

Заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт побажав гімнастам, щоб ці змагання стали сходинкою для кожного спортсмена.

«Бажаю вам сьогодні реалізувати те, що ви важко напрацьовували на тренуваннях. Пам’ятайте, що перше місце займає хтось один, але кожне місце – це крок вперед, крок у вашій майстерності», –наголосив Григорій Пустовіт.

У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

Директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий висловив переконання, що сьогоднішня подія – це свято краси та грації, зазначивши, що нині у місті відбувається низка змагань.

«Сьогодні у нас відбуваються змагання з п’яти видів, сотні спортсменів виступають у нашому місті. Наші військові роблять все, щоб кожен з вас якомога менше згадував про війну.

Я бажаю вам розвитку, нехай кожен турнір принесе вам досвід, щоб ви в майбутньому прославляли Україну на міжнародній арені», – побажав Володимир Захожий.

У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

Після вітальних слів для учасників змагань свої виступи подарували Наталія Теребунь і Максим Юшак, а також спортсменки відділення спортивної акробатики з хореографічною композицією.

А невдовзі і самі учасники змагань з’явилися на килиму ОДЮСШ.

У Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї УкраїниУ Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї УкраїниУ Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї УкраїниУ Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї УкраїниУ Луцьк на чемпіонат зі спортивної акрабатики приїхали гімнасти зі всієї України

Читайте також:

• «Хочу, щоб наші хлопці писали історію ММА», - президент волинської Федерації ММА Михайло Смолка

• Чотири атлети з інвалідністю звинуватили Інваспорт у корупції

• Батько загинув на війні, а тренер - в ЗСУ: волинянин увійшов в десятку найсильніших світу

Можливо зацікавить