У Луцькій райраді звільнили радника за участь у студентській вечірці

У Луцькій райраді звільнили радника за участь у студентській вечірці

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук звільнив одного зі своїх радників на громадських засадах Віктора Церпіша, який потрапив у скандал. А саме, його помітили на студентській вечірці у луцькому клубі Versailles.

Як розповів очільник райради виданню ВСН, дане рішення викликане обурливою поведінкою Віктора Церпіша під час війни.

«Якщо людина робить щось погане, то вона не може бути моїм радником. Мені почати телефонувати з приводу того, що вчора дискотека відбулася. Я особисто не ходжу на дискотеки. Але потрібно розуміти де ти перебуваєш у той час, коли йде війна, багато військових приїжджає «на щиті», а Луцьк без світла сидить. Їм весело, а мені не дуже. Тому вирішив, що моїм радником не повинна бути людина, яка мене ганьбить і не поважає», - зазначи Олександр Омельчук.

Розпорядження про звільнення голова райради підписав сьогодні, 18 листопада.

Нагадаємо, що ввечері 17 листопада, у луцькому клубі Versailles відбулася студентська вечірка, яка обурила багатьох лучан. Адже її провели у той час, коли в країні триває війна, а додому везуть полеглих захисників. 

Як зазначають користувачі соцмереж, Віктор Церпіш був організатором масштабної вечірки у нічному клубі «Версаль» приуроченої до дня студента.

У Луцькій райраді звільнили радника за участь у студентській вечірці

Можливо зацікавить