У луцького «Фіолету» – прем’єра

У луцького «Фіолету» – прем’єра

Луцький гурт «Фіолет» виклав на загал нову пісню «Ой, чи живі». У пісню про повномасштабну війну росії проти України музиканти майстерно вплели рядки дитячого віршика Олени Пчілки «Ходить гарбуз по городу». Фронтмен гурту – лучанин Сергій Мартинюк – каже, що «це не повернення «Kolos and Brothers», а скоріше ще одне альтер еґо «Фіолету».

Про прем’єру пісні Сергій Мартинюк написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Трохи моєї життєствердної обізленості та дитячий віршик Олени Пчілки, – нарешті, можемо поділитися з вами нашою новою піснею. Рознесіть світом. Будемо вдячні», – пише він.

Мартинюк – автор слів і музики пісні «Ой, чи живі», оранжуванням та зведенням займався Костянтин Шадов, до виконання композиції долучився гітарист Роман Андрухів, а режисура і монтаж – робота Лери Добровольської.

«Із допомогою пісень ми розмовляємо із цим світом. Так, сьогодні ця розмова не схожа на попередні, але вона все ще про нас, про наше спільне сьогодні і те, що мене найбільше хвилює. Музика – це життя. Ми в ньому різні. І Фіолет теж може бути різним. Це не повернення «Kolos and Brothers», а скоріше ще одне альтер еґо «Фіолету», – пише Сергій Мартинюк.

«Ой, чи живі»

Може це просто слова... я вірив у силу словаЧитаю з хрестів імена... дивлюся у очі вдовамДивлюся на очі дітей... на мрій погвалтованих сором Чекають удома вістей... надія бореться з горем 

Ти клявся малим серцем матері що.. любитимеш до загинуПовторює матір як мантру слова... ти тільки вернися, сину  Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові  - Родичі всі Гарбузові!Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові  - Родичі всі Гарбузові!

Наспіх зарита відвага та в птаха твого півтора крила З новин утішають вгодовані фейси, ховали учора другаТихцем перевзувся вчорашній пєвєц ну спасибі велика війна Ростуть кладовища - смерть забирає в нас кращих із кращих, сука Буча Ірпінь Маріуполь і Харків  - знайомі й не зовсім міста Початок й кінець географії - ліпше не треба про добрих русскіхГерої вмирають щоб жити, от тільки без них суне далі життяІ знов на районі лунає із бару із краю ворожого музика 

Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові - Родичі всі Гарбузові!Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові - Родичі всі Гарбузові!

Може це просто слова... я вірив у силу словаСлово моє як вогонь, бо ... слово моє ПЕРЕМОГА Та шо без учинків слова - й без самоповаги єдність Читаю з хрестів імена... без віри кульгає певність 

Ти клявся малим серцем матері що.. любитимеш до загинуПовторює матір як мантру слова... ти тільки вернися, сину  Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові Всі Родичі Гарбузові!Ходить Гарбуз по Городу питається свого РодуОй чи живі чи здорові при своїй землі і мові

Можливо зацікавить