У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

У Луцьку до Дня студента 17 листопада в місцевому клубі «Версаль» влаштували грандіозну дискотеку, куди навідались більше 300 людей. В анонсі до вечірки організатори обіцяли «найкращу тусовку», гарний настрій, якісну атмосферу та хорошу музику. В мережі лучани вже обурюються стосовно доцільності і своєчасності таких гулянь.

Про це «Сила правди» дізналася із соціальних мереж. 

«Приходь та відпочивай як це було у мирний час», – йдеться в анонсі вечірки. 

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

Вартість квитків була від 170 до 200 гривень. Бачимо з опублікованих відео, що людей на дискотеці було чимало. 

Організатором цього дійства став лучанин Віктор Церпіш, який є засновником організації «Party Lutsk» та з березня 2021 року – радником голови Луцької районної ради Олександра Омельчука.

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

«Сила правди» звернулася за коментарем до організатора вечірки Віктора Церпіша, який розповів, що близько місяця сумнівався, чи варто проводити цю вечірку, але все-таки через «великий запит від студентів», вирішив провести першу дискотеку за час війни.

«Я дуже довго обдумував цю ідею і обговорював її з волонтерами та військовими. До мене, як до організатора вечірок, була величезна кількість запитів від студентів, адже люди потребували цього і після довгих роздумів вирішили провести такий захід.

Ніхто не згадав чомусь, що заклад «Versailles» з першого дня війни безплатно розміщував біженців. Добро ніхто не бачить. Вечірка була практично благодійною, ми перекрили лише витрати, а решту виручених коштів передали на батальйон «Любарт».

У Луцьку так само організовуються стенд-апи, концерти різних артистів і люди там теж сміються, танцюють, щось випивають. Ми дали людям можливість прийти і відпочити на тематичній вечірці. Студентів хотілось відволікти. У закладі були присутні і військові, які казали, що не бачать нічого поганого у проведенні цієї вечірки. Нас попереджали, що буде моральний і суспільний осуд, ми були готові до цього, бо скільки людей – стільки думок. Дискотека тривала до 23:00. Комендантську годину ніхто не порушував.

Переживати за свою репутацію – це таке. Я крім того, що радник, маю й іншу офіційну роботу. Ми вирішили це зробити, щоб допомогти і ЗСУ. Я міг би сидіти і переживати за репутацію і нічого не робити, але вирішив чинити інакше», – розповів Віктор Церпиш. 

Ведучим дискотеки був MC Yasen (лучанин Олександр Ясеньчук), музикою гостей забезпечували DJ Shmell (лучанин Руслан Бандура) та DJ Famous (лучанин Артем Корницький).

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інцидентуУ луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

У соціальній мережі Facebook лучани уже дізналися про проведення цієї дискотеки та почали обурюватися. 

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

У луцькому клубі відгуляли гучну вечірку, організовану радником чиновника: деталі інциденту

З яких мотивів клуб «Versailles» дозволив проведення цієї вечірки, «Силі правди» з’ясувати не вдалося. Телефон закладу не відповідає. Анонсів на сайті клубу чи сторінках у соцмережах розміщено не було. Отож, скоріш за все, сподівалися на непублічність.

Згодом, 18 листопада, на сторінці Луцької районної ради у Facebook з’явилося повідомлення про звільнення Віктора Церпіша з посади радника. 

«Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук звільнив одного із своїх радників на громадських засадах Віктора Церпіша. Таке рішення викликане обурливою поведінкою Віктора Церпіша в час війни», – йдеться у дописі.

Можливо зацікавить

війна Луцьк

Загинув під час виконання бойового завдання: у Луцьку прощатимуться із Героєм Андрієм Головачовим

Порятунок військового
фото

За міліметр від смерті: у грудях захисника з Волині застряг півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу

Герой України

Учитель, тренер, офіцер: захиснику з волинської бригади просять посмертно присвоїти державну нагороду

Мобілізація інвалідність

Чи можлива мобілізація людей з інвалідністю після змін у законі

війна Монатік

«Душа в п'яти впала»: відомий артист з Луцька Monatik розповів, як його сини ледь не потрапили під ракетний обстріл

дзюдо війна

10 місяців вважали зниклим безвісти: титулований дзюдоїст з Луцька загинув у бою на Донбасі

Електронні повістк

Посилення мобілізації: чи впровадять електронні повістки

Тимощук

Зрадник з Луцька Тимощук, відповідаючи на закиди, заявив, що представляє Росію

На щиті Луцьк
відео

Трагічний день: до Луцька «на щиті» востаннє повернулись полеглі Герої