У луцькому ліцеї розповіли, як навчатимуться без укриття

У луцькому ліцеї розповіли, як навчатимуться без укриття

В одному із луцьких ліцеїв, де немає укриття, організують змішане навчання. Заклад користуватиметься укриттями, які розташовані поблизу - про це укладуть відповідні договори.

У навчальному закладі освіту здобувають 1200 учнів, йдеться у сюжеті Суспільного. Луцьк.

В ліцеї планують проводити змішане навчання. Вразі повітряної тривоги діти користуватимуться укриттями, які розташовані поблизу.

«Вони (укриття, - ред.) - в межах пішохідної доступності,3-5 хвилин ходу, а то й менше. Ці місця вже визначені. Проведені зустрічі з їхніми керівниками, підписані будуть договори. Вистачить для всіх учнів школи», - каже директор Андрій Киця.

 

Зі слів Андрія Киці, урочистостей 1 вересня в ліцеї не проводитимуть. Для дітей організують святковий перший урок.

Наразі в закладі освіти тривають останні приготування до відновлення навчального процесу.

Вчителька Лариса Мартинюк цього року навчатиме першокласників. Педагогиня каже: працівники ліцею готові до будь-якої форми навчання.

«Ми готуємося до різних варіантів, готуємося зустріти першокласників в школі. Практика дистанційного навчання у нас є, але, беззаперечно, особливо для початкових класів - це тільки очне навчання», - говорить вчителька.

Як повідомив керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар, за результатами голосування, у Луцьку 59 % батьків підтримують офлайн навчання.

Можливо зацікавить