У луцькому ЖК «Супернова» продають квартири у зданому будинку

У луцькому ЖК «Супернова» продають квартири у зданому будинку

У популярному ЖК «Супернова» (м. Луцьк) продають квартири у зданому в експлуатацію будинку. Це житло підходить для купівлі через державну іпотечну програму єОселя під 3% або 7% річних.

Як розповіли у Будівельній компанії «Інвестор»,на вибір є варіанти квартир: 

  • 2-кімнатна площею 62,72 м2, 
  • 2-кімнатна площею 63,87 м2,
  • 3-кімнатна площею 76,18 м2.

Ціна - 30 000 грн/м2.

Однією з особливостей ЖК «Супернова» є найнижча у місті густота заселення: на території 5,6 га заплановано збудувати 752 квартири (щільність заселення виходить 335 людей/га при нормі 450). 

Кожен із будинків комплексу має власну облаштовану зону відпочинку із зеленими насадженнями, поруч - ботанічний сад. 

Також на території є великий дитячий майданчик і запланований променад. Передбачена кількість паркомісць для кожної квартири. 

Будинки повністю змуровані із червоної цегли, у будівництві використовуються лише високоякісні, екологічні та енергоефективні будівельні матеріали. 

Особливість ЖК «Супернова» - розвинуте сусідське ком'юніті. Для цього забудовник щороку проводить спеціальний захід для мешканців - День доброго сусіда. 

Ще одна «родзинка» цього комплексу - неймовірні краєвиди із панорамами на історичну частину міста, парк та інші мальовничі куточки Луцька. Забудова межує з ботанічним садом, тому Ви зможете насолоджуватися одним із найкращих у місті краєвидів. Окрім того, таке сусідство позитивно впливає на екологічні показники та дає низький рівень стороннього шуму в квартирах. Тут спокійно та тихо.

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Читайте також:

Можливо зацікавить