У Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУ

У Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУ

У Луцькому зоопарку встановили скриньку акції «Смілива гривня», аби збирати кошти для потреб військових і допомогти українській армії нищити окупантів.

Про це йдеться на сторінці підприємства у фейсбуці.

Нагадаємо, 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошував долучитися цієї ініціативи, результатом якої стане фінансова поміч Збройним силам України. Протягом трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

Луцький зоопарк вирішив стати частиною проєкту.

Наше підприємство долучається до усіх ініціатив, які наближають перемогу України над російськими загарбниками. А власне «Смілива гривня» має на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії, - зазначають у повідомленні.

У Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУУ Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУУ Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУУ Луцькому зоопарку збирають монети для допомоги ЗСУ

Організатори акції закликають зробити свій внесок у перемогу, навіть якщо це лише 10 копійок.

До слова, у скриньки можна кидати не тільки банкноти та монети, які перебувають в обігу, а й ті, які перестали бути засобом платежу. Щодо останніх, то їх ми потім просто здамо у відділення ПУМБу або спочатку обміняємо у відділеннях уповноважених банках, щоб переказати на ЗСУ

Відправте свою допомогу на фронт. Кожна монетка чи гривня – це внесок в перемогу! І немає кращого поєднання приємного й корисного, як прийти до місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста і залишити у скриньці монети чи банкноти, які ми перекажемо від відвідувачів та колективу нашого підприємства на потреби Збройних Сил України! Переможемо окупанта разом! Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього України, - закликають у пості.

Можливо зацікавить