У Луцьку 85-річна росіянка «тероризує» сусідів

У Луцьку 85-річна росіянка «тероризує» сусідів

У Луцьку на проспекті Соборності проживає 85-річна Тетяна Тимощук, на поведінку якої нарікають сусіди через крики. Жінка почала вередувати аби привернути увагу сусідів після того, як її сина поклали до медзакладу на лікування.

Про це стало відомо зі звернення лучан з проханням доглянути за жінкою, яке надійшло на «гарячу» лінію Луцької міськради 17 січня.

У відділі комунікацій міськради повідомили, що Тетяна Тимощук може самостійно пересуватися і стороннього догляду не потребує.

За словами соцпрацівника та директора терцентру Галини Шатецької жінка проживає у квартирі з сином, інвалідом І групи, за яким закріплений соцпрацівник. Проте зараз син перебуває на лікуванні у медзакладі, і пенсіонерка не хоче лишатися вдома сама, тому голосно кричить аби привернути до себе увагу сусідів.

Попри це до неї й далі ходить соціальний працівник, аби готувати їсти. Проте надалі цю послугу будуть надавати лише її сину, який потребує сторонньої допомоги.

Крім того, жінка є громадянкою Росії й термін посвідки перебування в Україні у неї закінчився.

У міграційній службі виданню ВСН інформацію про це підтвердити не змогли, посилаючись на закриті персональні дані, проте наголосили, що загалом кожен такий випадок розглядається окремо.

«Якщо у жінки закінчився термін дії документа, то їй потрібно звернутися в міграційну службу для його продовження. А тут уже кожен випадок розглядають окремо: на основі чого, ким і коли була видана посвідка, була вона тимчасовою чи постійною. Загалом враховується багато нюансів при видачі таких документів», - зазначили в міграційній службі.

Читайте також:

Можливо зацікавить