У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі

У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі

У Луцьку на проспекті Волі частково продовжили ремонтні роботи: майстри облаштовують зупинку громадського транспорту навпроти книжкового магазину «Знання».

Про це повідомив кореспондент Суспільного.

11 жовтня майстри здійснювали підготовчі роботи для вкладання бруківки. Коментувати відновлення ремонту відмовилися. Як розповів телефоном Суспільному представник підрядника Віталій Кізей, діють згідно з договором замовника – Луцької міськради.

У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі

Усього мають облаштувати вісім зупинок громадського транспорту до першого листопада, – розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Микола Осіюк.

«Маємо намір облаштувати усі зупинки на проспекті Волі. На сьогодні відповідно до Постанови Кабміну ці роботи оплатити не можна, але підрядник пішов на уступки, щоб мешканцям було комфортно і по нашому проханню виконує ці роботи», – додав посадовець.

У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі

На час виконання робіт громадський транспорт зупиняється за зупинкою. Суспільне поспілкувалося з лучанами, які прокоментували відновлення ремонту центрального проспекту міста.

Капітальний ремонт проспекту Волі розпочали ще торік, попередня вартість проєкту становила майже 90 мільйонів гривень. Цьогоріч роботи призупинили згідно з постановою Кабміну про тимчасову заборону фінансування капремонтів.

Можливо зацікавить