У Луцьку через автохама напали на муніципалку та вкрали її телефон. Відео 18+

У Луцьку через автохама напали на муніципалку та вкрали її телефон. Відео 18+

Під час виконання посадових обов’язків інспекторкою з паркування департаменту муніципальної варти було виявлено подвійне порушення ПДР, а саме: паркування під знаком «3.34» на тротуарі, чим додатково порушено пункт 15.10 В. Таким чином не залишалось місця для проходу, по вул. Замковій для покупців ринку. Про це повідомляють на сторінці департаменту.

Коли інспекторка попросила перепаркувати авто на безкоштовну парковку, що навпроти, з тротуару і звільнити прохід для людей, чоловіки-підприємці ринку «Центральний» почали її штовхати, збили з ніг, розбили руку, погрожували дівчині побиттям, нецензурно висловлюватись в її сторону, а також викрали службовий телефон.

«В той час, коли в країні війна і наші захисники виборюють важкою ціною нашу перемогу, ці особи, один з яких був в стані алкогольного сп’яніння, дозволяють собі таку поведінку, яка не достойна ні для чоловіка, ні для українця вцілому. Зазначаємо, що за погрозу або насильство до службової особи передбачена кримінальна відповідальність згідно статі 350 ККУ про, що вже подані відповідні заяви.

Осіб судитимуть за періодом воєнного часу.

До слова, це вже не перший конфлікт на даній території з 2020 року і 6 осіб уже мають вироки суду за подібні злочини», - зазначають у департаменті.

У Луцьку через автохама напали на муніципалку та вкрали її телефон. Відео 18+У Луцьку через автохама напали на муніципалку та вкрали її телефон. Відео 18+

Можливо зацікавить