У Луцьку демонтують незаконні кіоск, огорожі та гараж

У Луцьку демонтують незаконні кіоск, огорожі та гараж

В обласному центрі Волині планують знести ряд незаконних металевих конструкцій.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради 12 жовтня.

Зокрема знесуть занедбані абонентські скриньки на вулицях Володимирська, 35, Задворецька, 17, Степана Кривенького, 39, Милуська та Словацького, 20.

Муніципали зазначають, що даними скриньками не користуються громадяни. Вони просили «Укрпошту» та департаменту житлово-комунального господарства Луцька привести їх до належного стану, проте виявилось, що вони не перебувають на балансі вищевказаних структур, повинні обслуговуватись мешканцями будинків самостійно. Оскільки ними вже давно не користуються і скриньки занедбані, то вирішили демонтувати їх.

Мешканці будинків на вулицях Берестечківська, 6 та Плитниця, 9 мають демонтувати огорожу, що встановлена без відповідних погоджень.

Також зобов'язали власника занедбаного гаража на вулиці Янки Купали, 25 знести конструкцію протягом п’яти днів. Зазначимо, що гараж знаходиться на земельній ділянці комунальної власності. Якщо ж незаконну конструкцію не знесуть, то цим займатимуться муніципали.

Під знесення потрапив незаконний кіоск на вулиці Єршова, 6. Його виявили муніципали під час обстеження вулиці в районі авторинку. На той час кіоск був зачинений та не функціонував.

Фото - ілюстративне.

Можливо зацікавить