У Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларів

У Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларів

У Луцьку у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбувалася мистецька акція «Дерево життя». Першопочатково було заплановано, що художник Петро Антип створить картину, яку одразу виставлять на благодійний аукціон. Проте відвідувачів зустріли вже дві готові картини. На кожній з них митець зобразив дерево життя, а обабіч нього архетипних тварин – коня та оленя.

Увагу привертало і величезне полотно «Космогонія», яке Петро Антип малює ще з осені минулого року. Це буде найбільша картина у світі площею 2 тисячі квадратних метрів (нині пальму першості тримає полотно площею 1600 квадратів), яка складатиметься із 300 окремих частин. 

Петро Антип почав творити під звуки живої музики гурту «Богема» (Богдан Гембік та Євгенія Нікішина). Менше, аніж за годину картина була вже готова. Відтак почався аукціон, участь в якому брали і присутні, і покупці, які попередньо зареєструвалися через інтернет. Куратор проєкту Віктор Корсак повідомив, що усі вторговані кошти підуть на тактичні медичні засоби для ЗСУ.

За першу картину один з гостей заплатив 1300 доларів США. Друга потягнула на 1400 доларів. За полотно, яке Петро Антип намалював на очах у присутніх, віддали 1100 доларів. Відтак, 3800 доларів буде передано для закупівлі медичних засобів для ЗСУ. 

У Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларівУ Луцьку художник за годину створив картину, яку продали за 1100 доларів

Читайте також:

Можливо зацікавить