У Луцьку медики повернули до життя чоловіка після зупинки серця

У Луцьку медики повернули до життя чоловіка після зупинки серця

У Луцьку медики повернули до життя пацієнта з «гострим інфарктом міокарда», у якого під час транспортування сталася зупинка серця. 

Про це розповідають на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у фейсбуці

Так, 12 листопада близько 9 години ранку на оперативну диспетчерську надійшов черговий виклик до 46-річного пацієнта з болями в ділянці серця. Під час огляду та обстеження медики встановили діагноз «гострий інфаркт міокарда».

«Відповідно до протоколу медики надали чоловіку провели катеризацію вени, підключили інфузію та після надання необхідного об’ єму медичної допомоги розпочали транспортування пацієнта на госпіталізацію. Однак під час транспортування у пацієнта зафіксовали зупинку кровообігу та дихання. Бригада ЕМД відділу медицини катастроф негайно розпочала реанімаційні заходи», - йдеться у повідомленні. 

Після ефективних реанімаційних заходів, використання дефібрилятора та завдяки умінню медичного персоналу, пацієнту вдалося відновити серцебиття та дихання.

«Відтак, чоловік у стабільному стані був доставлений та госпіталізований до лікувальної установи», - повідомляють у дописі. 

У Луцьку медики повернули до життя чоловіка після зупинки серця

Можливо зацікавить