У Луцьку мешканці багатоповерхівки можуть залишитися без тепла

У Луцьку мешканці багатоповерхівки можуть залишитися без тепла

Для мешканців однієї з багатоповерхівок у Луцьку опалювальний сезон може й не розпочатися. У будинку - власна дахова котельня, проте компанія, яка її обслуговувала - нині банкрут.

Про це йдеться у сюжеті Аверсу.

Мовиться про 176-квартирний будинок на вулиці Шевченка, 13-а. Замість бажаної вигоди, кожного опалювального сезону, люди не мали ані належного тепла в квартирах, ані економії на «комуналці». Досі котельню обслуговувало підприємство «Варм-сервіс». 

«Тут проблеми почалися від самого початку, бо котельню ніхто не хотів брати на баланс. А може забудовник це вигадав, бо йому було вигідно нею опікуватися. Якщо мені не зраджує пам’ять, кілька років ми платили не на банківський рахунок, а Гурьєвій Надії Віталіївні. Вона сама ж роками призначала голів ОСББ. Останнє слово завжди було за нею», - розповідає власниця квартири Наталія Груник.

Гурьєва - сестра забудовника В’ячеслава Алфьорова - теж тут мешкала. Нині вона за кордон. На прощання сусідам повідомила, що проблемну котельню мають передати на баланс ОСББ.

«Варм-сервіс» збанкрутів і просто не працює», - сказала Надія Гурьєва.

Разом із тим, зі слів голови ОСББ Анни Юхимук, взяти котельню на баланс вони зараз не можуть, бо на це треба час і гроші. 

Більше дивіться у сюжеті.

Можливо зацікавить