У Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людей

У Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людей

Понад 1000 людей та 15 вантажних автомобілів. Саме стільки ресурсу сьогодні залучено до щорічної загальноміської толоки, приуроченої Дню довкілля, який щорічно відзначають у третю суботу квітня. Місто прибирали на 23-ох локаціях, в основному це водоохоронні та прибережні захисні смуги річок, а також парки та сквери. Долучились до толоки й у старостинських округах. Про це повідомляє Луцька міська рада.

«У Луцьку причепурити місто вирішили до Великодня. Акція дуже потрібна, адже після зими назбиралося багато сміття. Напередодні Великодніх свят хочеться, щоб скрізь було чисто. Люди звикли прибирати в своїх домівках, тому й вийшли на міську толоку. Ми повинні зустріти Великдень в гарному настрої, адже якщо чисте довкілля, то й чисте сумління», - каже один із організаторів масового прибирання директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий.

На усіх локаціях учасники заходу дотримуються правил безпеки. Координатори знають про найближчі бомбосховища, тому в разі небезпеки, дають вказівку людям ховатись. 

Вже традиційно парк поблизу Палацу учнівської молоді прибирають депутати міської ради від фракції «За майбутнє» на чолі зі своєю очільницею Вікторією Майбородою. Вона констатує, що цьогоріч парк значно чистіший, ніж він був у минулому році: «Культура наших людей значно підвищилась, адже не видно сильної засміченості. Незважаючи на те, що сьогодні відбувається в нашій країні, хочеться зробити Луцьк комфортнішим, чистішим та кращим». 

Долучився до толоки й секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко. Він повідомив, що все зібране сміття та сухі гілки вивозять на полігон твердих побутових відходів у Брище та відзначив позитивні наслідки від прибирання.

У Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людейУ Луцьку на масштабне прибирання вийшло понад тисячу людей

Можливо зацікавить